• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FCSB va întâlni Viitorul în etapa a 9-a a Ligii 1, iar acest joc ar putea reprezenta debutul în echipa antrenată de Nicolae Dică pentru ultimele două transferuri realizate de roș-albaștri. Este vorba de Bogdan Planic și Florinel Coman.

Dică a anunțat în conferința de presă premergătoare jocului cu echipa lui Hagi că fundașul sârb este pus sută la sută din punct de vedere fizic și nu se teme ca acesta să treacă prin aceeași situație ca Jorge, care și-a dat autogol încă de la meciul de debut.

”Bogdan este bine, băieții l-au primit foarte bine, cred că s-a adaptat. Este un jucător care ne poate ajuta foarte mult. El este în lot pentru meciul de mâine și veți vedea dacă va juca.

Planic se antrenează de două săptămâni cu noi și este bine, nu putem compara situația sa cu cea a lui Artur Jorge, care venise de două zile, iar eu am fost nevoit să-l folosesc direct titular pentru că am menajat titularii pentru meciul cu Sporting”, a declarat Nicolae Dică, în conferința de presă premergătoare jocului cu Viitorul.

Florinel Coman va fi și el în lot pentru meciul cu fosta sa echipă, deși Becali a lăsat de înțeles că jucătorii aduși în această vară de la Viitorul nu vor evolua. Totuși, Benzar și Nedelcu nu fac parte din lot.

”Coman nu este încă sută la sută, are nevoie de timp, nu a făcut perioada de vară cu Viitorul, dar este pe drumul cel bun. El este un jucător de mare talent și trebuie să avem răbdare cu el”, a mai spus Dică.

Dică a recunoscut că Artur Jorge a fost afectat de autogolul marcat la meciul de debut, dar susține că nu aceasta a fost cauza pentru care fundașul portughez nu a fost trecut pe lista UEFA, pentru grupele Europa League.

”Era vorba între Jorge și încă un jucător la care să renunț și am discutat cu domnul Becali și cu MM și am decis să renunțăm la Jorge”, a povestit Dică.

Partida dintre Viitorul și FCSB se va juca sâmbătă, de la ora 20:30, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit în format live text și video pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT