• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (acum, pe Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

VIDEO CFR Cluj - CS U Craiova 2-1. Dan Petrescu s-a chinuit să fie calm după meci, dar răspunsurile sale au fost apăsate în declaraţiile pe care le-a oferit la puţine minute după fluierul final. S-a arătat foarte vehement împotriva celor care susţin că echipa pe care el o antrenează ar fi ajutată de arbitri. Duminică seară, în cadrul emisiunii Digi Sport Special, atât Adrian Porumboiu, cât şi Ion Crăciunescu au susţinut că ardelenii au primit gratuit o lovitură de pedeapsă şi că eliminarea lui Ferreira nu se mai impunea, că dacă tot a dat "galben" ar fi fost suficientă această a doua pedeapsă.

"Am revăzut faza penalty-ului la televizor. Mulţi specialişti şi mulţi dintre ei suferă şi când câştigă CFR spun numai minciuni. Pentru că ăla e penalty şi cartonaş roşu! Indiferent de ce aţi vrea să spuneţi sau nu. Este o fază foarte simplă şi uşoară. Iar arbitrul a luat decizia corectă", a spus Petrescu.

"Eu nu o să am niciodata reacţii despre alte echipe, dar foarte multe echipe au fost ajutate şi nu s-a văzut şi nu se spune nimic. Nu ştiu dacă Craiova a avut vreo problemă până astăzi, dar nici azi n-a avut, pentru că penalty a fost. De când sunt eu la CFR, nu am văzut că s-a dat dreptate o dată la ce s-a întâmplat CFR-ului. Dar mergem mai departe. Aste e viaţa! Domnul Crăciunescu, dacă era arbitru, şi el dădea penalty", a completat antrenorul CFR-ului, unul dintre numele cele mai vehiculate pentru a-l înlocui pe Christoph Daum pe banca echipei naţionale.

AICI poţi vedea faza la care s-a dictat penalty pentru CFR şi momentul de confuzie creat de Adrian Comănescu. Iniţial, arbitru i-a dat "galben" lui Ferreira şi după aproape două minute, înainte de execuţia lui Culio, a revenit şi l-a eliminat pe portughez.