• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Dan Petrescu a recunoscut că a fost contactat de Federaţia din Uzbekistan, care i-a oferit postul de selecţioner, însă nu e tentat de o asemenea aventură.

Parcursul foarte bun cu CFR, în acest sezon, dar şi background-ul avut, l-au adus pe Dan Petrescu în atenţia lui Burleanu, pentru postul de selecţioner. În cele din urmă, oficialii clujeni au fost de acord ca tehnicianul să antreneze în paralel cele două formaţii, lucru nedorit de FRF, care s-a reorientat spre Contra.

Dar prima reprezentativă a ţării noastre nu a fost singura naţională interesată de "Bursuc". Reprezentanţii Federaţiei din Uzbekistan l-au contactat, oferindu-i un salariu excelent, însă antrenorul a spus "pas".

"Oferta din Uzbekistan a fost acum o săptămână. Cineva m-a sunat de la Federaţia din Uzbekistan şi chiar m-am mirat pentru că, în ultima perioadă, am avut două oferte de la echipe naţionale: România şi Uzbekistan. Cred că e din cauza vârstei! De aia au început echipele naţionale să mă oferteze. Vreau să-mi duc contractul până la final, dar în fotbal e posibil orice, nu poţi să ştii niciodată", a spus Petrescu.

Pe lista asiaticilor se mai află Walter Mazzarri, Slaven Bilic, Bert van Marwijk şi Angelo Alessio (secundul lui Conte de la Chelsea), anunţă media din Vest.

După primele 18 etape din Liga 1, CFR e pe primul loc în Liga 1, cu 40 de puncte şi e urmată de FCSB, cu 38 de puncte şi de Craiova (36 de puncte).