• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Pandurii - Voluntari 1-3. Claudiu Niculescu a câştigat duelul cu fostul coleg de la Craiova şi Dinamo, Flavius Stoican. În timp ce fostul atacant îşi face planuri pentru finala Cupei, Stoican se uită la liga a doua la viitorii adversari.

Cu o singură victorie în tot anul 2017, Pandurii deja se gândeşte cu cine va juca pentru rămânerea în Liga I. Dacă nu retrogradează direct, gorjenii au şanse mici să scape de baraj, acolo unde pot întâlni UTA sau Sepsi Sfântu Gheorghe.

"Da, cu siguranţă sunt atent la fiecare duel din Liga a doua. Sunt pregatit, conştient şi realist", a spus Stoican la finalul confruntării cu Voluntariul, completat de Surugiu: "Suntem la egalitate cu Chiajna. Sper ca în următoarele meciuri să reuşim să acumulăm puncte şi în partida decisivă, acasă, să îi învingem şi să fim deasupra lor".

Voluntariul, în schimb, a renăscut de când Claudiu Niculescu a venit în locul lui Florin Marin; echipa are o serie de patru victorii în ultimele cinci meciuri şi e la un pas de finala Cupei.

"I-am găsit pe jucători cu moralul la pământ. După, ce am făcut e parte din secretele mele", a spus "Clau-gol", în timp ce Doru Popadiuc a menţionat că nu poate decât să regrete că fostul atacant al lui Dinamo a venit prea târziu la cârma formaţiei ilfovene: "Pe de o parte ne pare rău că a venit cam târziu, însă o să reuşim să urcăm cât mai mult în clasament şi o să arătăm că a fost un accident ce s-a întâmplat până acum".

Cu Niculescu pe bancă, FC Voluntari a încasat doar două goluri în cinci partide.