• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Scandalul de la Juventus București este departe de a se fi terminat. După ce a intenționat să își dea demisia după meciul cu FCSB, Daniel Oprița a revenit asupra deciziei, după ceea ce s-a întâmplat luni, atunci când nu a fost lăsat să intre pe stadionul din Colentina.

După dezvăluirile din urmă cu o zi, când l-a acuzat pe patronul Ilie Ciuclea că a intrat în vestiar, la pauza meciului cu FCSB, și i-a jignit pe jucători, Oprița a dezvăluit acum că a fost amenințat cu bătaia de către acesta.

Încerc să intru la antrenament, dar nu mi se dă voie. Nu știu cine face programul. Probabil și-au pus alt antrenor fără să reziliem contractul. N-am mai vorbit cu băieții.

Nu puteam continua așa. Ieri am venit să ne înțelegem în condiții bune, nu trebuie să ne jignim. Mă deranjează atunci când cineva mă jignește. Mie îmi e rușine de vârsta dânsului.

Îmi zicea că "dau eu în tine", că nu știu ce-mi face. Să dea domnul Ciuclea în mine... Îl respect pentru vârstă, dar... Să vină să stăm amândoi, să intrăm într-un ring și vedem”, a declarat Daniel Oprița.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT