• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Botoșani - CFR 1-1. La revenirea lui Dan Petrescu în Liga 1, clujenii au ratat victoria într-un meci pe care l-au încheiat în zece oameni. Billel Omrani a fost eliminat, în minutul 72, după ce arbitrul Marcel Bîrsan a considerat că a simulat și i-a acordat al doilea cartonaș galben.

Potrivit informațiilor Digi Sport, Omrani a părăsit terenul în lacrimi, simțindu-se neîndreptățit de centralul bucureștean.

La final, specialistul Digi Sport, Ion Crăciunescu, i-a dat dreptate atacantului francez și a spus că se impunea acordarea unei lovituri de pedeapsă pentru CFR:

"În loc să dai penalty, tu dai simulare. Mie mi se pare greşeala aşa de mare încât nu ştiu ce să zic. Nu ai cum să spui că el a vrut să se arunce pentru a simula o cădere. Sunt arbitri care nu au ce să caute la acest nivel. Vă daţi seama ce e în sufletul jucătorului sau al antrenorului", a spus Ion Crăciunescu, la Digi Sport Special.

Fostul arbitru internațional a susținut însă că Omrani merita să fie eliminat imediat, după pauză, atunci când a primit doar cartonașul galben, pentru o intrară dură asupra lui Mihai Bordeianu.

Crăciunescu e de părere că și FC Botoșani ar fi meritat o lovitură de pedeapsă în prima repriză, la o fază în care Cristi Manea a jucat mingea cu mâna, în careu. Moldovenii au reușit însă să înscrie în faza imediat următoare.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT