• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Aflați într-o situație critică în acest final de sezon, cei de la Pandurii Tg. Jiu și-au făcut un nou plan pentru salvarea echipei. Eugen Pîrvulescu a revenit în cadrul clubului și va ocupa funcția de președinte. Acesta va încerca să-l ajute pe Stoican să mențină echipa în prima ligă.

Pîrvulescu l-a reconfirmat în funcție pe Flavius Stoican și consideră că partida cu Concordia Chiajna este decisivă în ceea ce privește salvarea echipei de la retrogradare. În acest moment, cu 5 etape înainte de final, cei de la Pandurii ocupă poziția a 9 în clasamentul play-out-ului, cu 17 puncte, 5 mai puține decât cei de la ACS Poli Timișoara, care se află pe locul de baraj, și 6 mai puțin decât cei de la Chiajna.

”Vom încerca în minutul 90 să salvăm echipa de la retrogradare. Cel mai important lucru este să câștigăm meciul de luni. Jucătorii trebuie să câștige, nu joc eu. Dacă nu o să câștigăm luni, lucrurile se complică și șansele de salvare se vor diminua. Această partidă este decisivă pentru noi.

O să stau de vorbă cu jucătorii în următoarea perioadă. Pentru acest final de sezon va rămâne Flavius Stoican, eu am mare încredere în el, eu l-am propus să vină aici. Dacă nu vom rămâne pe prima scenă a fotbalului românesc va fi foarte dificil, dar eu cred că putem rămâne în Liga 1”, a declarat Eugen Pîrvulescu pentru Digi Sport.

Pîrvulescu a evitat să ia legătura cu Marian Condescu, membru AGA, și care s-a implicat în deciziile de la club în ultimul timp.

”Nu am vorbit cu Marin Condescu, din câte știu eu el nu are nicio calitate la Pandurii”, susține noul președinte al clubului.

Antrenorul gorjenilor, Flavius Stoican, este încântat de revenirea lui Eugen Pîrvulescu la echipă și consideră că acesta îl va putea ajuta să salveze echipa de la retrogradare.

”Am avut discuții cu dumnealui când eram la altă echipă. Este un om care este în fenomen. Un om cu care eu am avut discuții și de care mi-am dat seama că își dorește ca Pandurii să fie prezentă pe prima scenă. Doamne ajută să ne salvăm de la retrogradare și sigur își va pune amprenta asupra evoluției echipei”, a spus și Flavius Stoican.

Partida dintre Pandurii și Concordia se va disputa luni, 15 mai, de la ora 20:30, pe stadionul din Severin, și va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit în format live text și video pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT