• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • Liga 1: Botoșani-Viitorul (ora 18:00) și Astra-CFR Cluj (ora 20:30) se joacă luni, 25 septembrie, pe Digi Sport 1

Edward Iordănescu şi-a stabilit ca obiectiv la Astra calificarea în play-off-ul Ligii 1 şi nu exclude posibilitatea de a-i părăsi pe giurgiuveni în cazul în care va rata obiectivul autoimpus.

"Eu mi-am asumat anumite lucruri când am venit la Astra, dar îmi doresc în acelaşi timp cu reconstrucţia echipei să păstrăm un anumit nivel. Asta înseamnă să obţinem calificarea în play-off, chiar dacă eu în contract nu am acest obiectiv. E nevoie ca doleanţele mele să fie respectate, e nevoie de un nivel calitativ bun. Se va pune problema să plec atunci când voi ajunge la concluzia că nu îmi pot îndeplini obiectivul pe care eu mi-l doresc. Au plecat nişte jucători, dar trebuie să vedem ce punem în loc", a spus Iordănescu la Digi Sport Special.

Astra are un lot schimbat aproape în totalitate faţă de sezonul trecut, iar Iordănescu şi-l doreşte la Giurgiu şi pe Claudiu Bumba, care s-a despărţit de Dinamo.

"Bumba e un jucător cu mare potenţial, am lucrat cu el la Târgu Mureş. Eu mizez pe valoarea lui şi cred că ne-am putea ajuta reciproc dacă am ajunge să lucrăm iar împreună", a mai spus antrenorul Astrei.

Giurgiuvenii se află pe locul 6 în Liga 1 după opt etape, cu 15 puncte, şi au fost eliminaţi în turul 3 preliminar al Europa League de ucrainenii de la Oleksandria.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT