• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ioan Andone are gânduri mari pentru sezonul viitor şi e mulţumit că Dinamo va avea parte de duelurile cele mai tari încă din primele etape.

"Obiective sunt locurile 1-2, pentru Dinamo nu există obiectiv mai jos de locul 2. Da, o să ne batem cu Steaua, mai vorbim după etapa a cincea, când avem meciul direct. Chiar vine bine derby-ul aşa repede, îmi convine că jucăm în primele etape şi la CFR, şi cu Astra. Sper să jucăm bine în prima etapă cu Astra pentru că au nevoie şi ei de un meci puternic pt Liga Campionilor. Aşa ştiu şi eu mai repede care sunt problemele pe care le am la echipă", a declarat noul antrenor al lui Dinamo la sosirea "câinilor" din cantonamentul din Slovenia.

La mai puţin de două săptămâni distanţă de startul campionatului, Andone continuă să aştepte alte achiziţii. Laurenţiu Brănescu, argentinianul Maximiliano Oliva şi bosniacul Azer Busuladzic sunt singurele noutăţi ale verii, până acum, pentru Dinamo.

"Sunt mulţumit de jucătorii pe care i-am avut sub comandă, dar mai avem nevoie de jucători, ceea ce am zis de la început. Acum avem un fundaş dreapta care ne-a venit, pentru că am cerut un fundaş dreapta. Aşteptăm un atacant, sper să ajungă, cum o vrea Dumnezeu", a mai spus Andone.

Antrenorul în vârstă de 56 de ani speră în continuare la transferul lui Constantin Budescu, care poate reveni în Liga 1 după jumătate de an petrecută în China.

"Mi-l mai doresc, Ionuţ Negoiţă a discutat cu el personal. Ce echipă n-are nevoie de Budescu? Totul depinde numai de el, dacă îşi rezolvă problemele din China pe care le are", a mai afirmat Ioan Andone.

"Principalul" dinamovist e nemulţumit de evoluţiile lui Harlem Gnohere din amicalele verii.

"Aşteptăm mai multe de la el. Anul trecut a făcut un sezon bun, însă în pregătire nu a dat niciun gol şi ăsta e un semn de întrebare asupra evoluţiei lui", consideră Andone.

Dinamo va debuta în noul sezon al Ligii 1 pe terenul Astrei Giurgiu weekend-ul viitor, în direct pe Digi Sport 1.