• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gică Hagi a câştigat titlul în România, după doar opt ani de la înfiinţarea Viitorului, şi rămâne fidel principiilor care l-au propulsat în fruntea Ligii 1.

Astfel, banii pe care îi va primi pentru această performanţă vor fi investiţi în Academie. Mai mult, "Regele" a anunţat care va fi următorul său pariu: "o să îi depăşească pe Belodedici sau Popescu", a spus acesta despre Tudor Băluţă.

"Vor fi oameni noi în fiecare compartiment. Trebuie să fim rapizi pe piață, să știm exact ce vrem, după puterile noastre. Eu construiesc plecând de la talent și sănătate, apoi știm ce și cum să antrenăm.

Lumea s-a obișnuit deja cu fotbalul Viitorului, avem o identitate, pe care o vom consolida. Repet însă: baza va rămâne Academia, de unde vin copii extraordinari!

Avem trei decari din grupa '99: Cicâldău, Denis Drăguș (17 ani) și Alexandru Mățan (17 ani). Depinde de ei cine va face pasul cel mare în campionatul următor.

Iar în apărare va apărea probabil un băiat foarte talentat, Tudor Băluță (18 ani). Tot din lotul '99. Va ajunge cel mai mare fundaș din România, pentru că joacă pe multe posturi. O să-i depășească pe Popescu și Belodedici! Nu l-am pus pe Chivu, pentru că el era stângaci și a fost special", a spus Hagi, pentru Gazetă.