• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Cătălin Golofca a călcat pe bec la gruparea roș-albastră iar acum se află într-o situație din care cu greu va mai ieși. Intrat în dizgrația patronului, mijlocașul adus de la FC Botoșani nu a fost inclus de Nicolae Dică în lotul pentru meciul cu Voluntari, programat vineri, 13 octombrie, de la 20:45, și nici nu se știe dacă și când va reveni în primul 11 al vicecampioanei.

Becali, care a spus că-i va mai acorda o șansă lui Golofca, a mărturisit că a vrut să scape de juucător. Pe Golofca îl dau inapoi, plus 100 000 de euro si tot nu-l vor”, a ”tunat” latifundiarul la Pro X.

Despre jucător s-a zvonit că ar fi dorit de mai multe echipe din Liga 1, una dintre acestea fiind FC Voluntari. Claudiu Niculescu, tehnicianul ilfovenilor, a avut o replică genială în momentul în care a fost întrebat de acest jucător.

”Noi, ce suntem aici? Spital de recuperare? Este treaba celor de la Steaua ce fac cu el. Este treaba fiecărui jucător în parte cum își organizează viața extrasportivă. Nu mă intersează ce face el, ci cum se comportă jucătorii mei. Sper ca ei să fie cuminți”, a spus Niculescu.

FC Voluntari - FCSB, programat în etapa a 14-a a Ligii 1, prima a returului din sezonul regulat, se va disputa pe Stadionul ”Anghel Iordănescu, vineri, 13 octombrie, de la ora 20:45 și va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, într-un format LIVE VIDEO&TEXT.

"Golofca nu este în lot pentru că aşa am decis eu. Sunt alţi jucători care merită să facă parte din lot. Nu, nu este un jucător problemă, însă nu ştiu dacă va mai fi în echipă, asta depinde doar de el, dar nu vreau să mai dezvolt acest subiect.

Am avut o discuţie cu el între patru ochi şi depinde de el, de modul în care se va antrena şi cum îl voi vedea conectat la pregătire", a declarat Dică înaintea partidei cu Voluntari.

Gigi Becali este cunoscut ca fiind un patron care atunci când este nemulţumit de un jucător, îl exclude din lot. Finanţatorul nu mai ține cont de banii pe care i-a plătit când ia această decizie, astfel că a ajuns să piardă sume importante din cauza unor jucători pe care s-au dat bani mulți, dar nu au reușit să se impună la FCSB.

”Eu îi iau, fac față la Steaua, bine... dacă nu, mai departe. Pot să-l iau cu 1,5 sau 2 milioane de euro, îl dau gratis. Pot să-i iau cu 500.000 și să-i dau cu 20 de milioane de euro.

La mine se face verificarea la locul de muncă. Am și pierdut milioane de euro din cauza unor fotbaliști care nu au avut bărbăția să joace la Steaua”, a dezvăluit Becali.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT