• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Nicolae Dică a rememorat meciul pierdut cu Sporting Lisabona, scor 1-5, care a însemnat totodată și excluderea din Champions League. Tehnicianul roș-albaștrilor spune că acesta este cel mai mare regret al său de când a fost numit pe banca FCSB.

”Regretul cel mai mare e că nu am ajuns în Liga Campionilor, dar Sporting, aseară, a jucat cu Olympiacos și a condus cu 3-0 la pauză. Când am spus că e o echipă puternică, mulți au spus că nu e așa. Dacă reușeam acea calificare, la primul meci pierdut se întâmpla exact ce se întâmplă acum, 100%”, a spus Dică.

Tehnicianul roș-albaștrilor spune că obiectivul său principal este să câștige campionatul și exclude ratatea trofeului la FCSB pentru al treilea sezon consecutiv.

”Le mulțumesc fanilor. Mi-aș dori să vină, trebuie să înțeleagă că sunt unele jocuri în care atâta pot și nu trebuie să îi criticăm așa tare pe jucători. Când te prezinți cum ne-am prezentat noi cu FC Viitorul astea vor fi probleme, vom primi goluri pentru că vom întâlni o echipă mult mai valoroasă ca Viitorul. Dacă nu vom câștiga campionatul va fi un eșec. Deja ar fi al treilea an când Steaua nu câștigă campionatul și ar fi un eșec pentru mine în primul rând că de asta am venit aici - să câștig campionatul. Obiectivul meu principal e acela de a câștiga campionatul”,  a spus tehnicianul în vârstă de 37 de ani.

”Ideea e că jucăm din 3 în 3 zile și nu pot juca aceiași mereu. Efortul e altul, sunt momente în care unii jucători nu fac față în 21 de zile la șapte jocuri. Îl știți foarte bine pe dânsul, dă declarații după jocuri despre jucători dar apoi sunt momente când la un alt meci se schimbă și nu mai are probleme cu acel jucător”, a mai precizat Dică cu vedere la cazul lui Gabriel Enache.