• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a băgat adâc mâna în buzunar pentru a-și satisface poftele și de a-i aduce la gruparea roș-albaștrilor pe Denis Alibec (26 de ani) și pe Constantin Budescu (28 de ani), dar până acum n-a prea avut parte de prestațiile amândurora ”la pachet”. De când au ajuns la FCSB, ambii jucători s-au confruntat cu probleme medicale, fapt sesizat chiar și de Budescu.

”Din păcate, Denis a avut niște probleme, nu prea a putut să joace. Are și acum acea pubalgie, de care am suferit și eu, și care m-a chinuit mult timp. E foarte greu să joci cu o astfel de accidentare, dar sper să-și revină.

Nici nu am apucat să jucăm prea mult împreună de când am ajuns la Steaua. Când a jucat el, am fost eu accidentat, și invers. Sperăm să apucăm acum pe finalul ăsta de an să jucăm împreună și să facem o treabă bună”, a spus Budescu, la conferința de presă, dinaintea meciului de diseară de pe stadionul ”Anghel Iordănescu”, primul în nocturnă.

FC Voluntari - FCSB, programat în etapa a 14-a a Ligii 1, prima a returului din sezonul regulat, se va disputa pe Stadionul ”Anghel Iordănescu, vineri, 13 octombrie, de la ora 20:45 și va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, într-un format LIVE VIDEO&TEXT.

Budescu are dreptate, pentru că Alibec are șanse considerabile de a pleca de la gruparea roș-albastră în pauza de iarnă.

”Au fost oferte pentru Alibec. Eu cred că el va avea oferte și va pleca în iarnă. Nu e ceva sigur. Nu vreau să-l dau pe Alibec, vreau să-l țin. Dacă va fi o ofertă bună și pentru noi, și pentru el, îl lăsăm să plece, nu e normal? A fost discuția cu Nemec, de aia s-a ajuns la ce vorbim noi acum de Alibec.

Am făcut o ofertă pentru Nemec, i-am propus și lui un contract, prin impresar. N-am vorbit nimic cu Dinamo. Întâi trebuie să vrea jucătorul, pe urmă să vrea Dinamo. Asta cu Gnohere la schimb e o invenție. Ce legătură are Gnohere? Invenții. E exclusă varianta asta!”, a spus Becali

Accidentările i-au creat probleme și lui Nicolae Dică. 

”Se simte puțină oboseală. Pentru noi urmează o nouă perioadă extrem de grea, cu 7 partide în 21 de zile, deci vom juca iar din trei în trei zile.

Trebuie să fiu foarte atent, să încerc să introduc jucătorii care sunt într-o formă fizică foarte bună, pentru că mi-este frică de accidentări. Așa cum a fost cu Florinel Coman la meciul cu Sepsi sau cu Man și Pintilii la naționale.

De aceea am schimbat mereu jucătorii și nu am folosit aceeași formă mereu”, a mai spus Dică.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT