• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Sepsi OSK - Viitorul 1-0. Campioana României a fost învinsă la Brașov de o nou-promovată și a suferit a treia înfrângere consecutivă, după cele cu Dinamo și APOEL. După joc, Dragoș Nedelcu, jucător introdus de Hagi în repriza secundă a partidei cu formația din Sf. Gheorghe, a spus că îi este foarte greu să justifice acest moment prost al echipei sale.

Este foarte greu să găsești explicații, este foarte greu să-ți găsești cuvintele. Avem o serie foarte proastă, trei înfrângeri consecutive, șase goluri luate, niciunul marcat... Dar asta este, mâine o vom lua de la capăt”, a declarat Dragoș Nedelcu, la flash interview, după meci.

După părerea mea, nu avem scuze. Trebuie să ne asumăm aceste lucruri și să trecem peste ele, pentru că nu ajungem nicăieri, dacă vom continua așa”, a continuat acesta, la microfonul Digi Sport.

Pentru Viitorul urmează acum un duel cu FC Voluntari, în etapa intermediară de la mijlocul următoarei săptămâni.

Vom avea un meci foarte greu, Voluntari ne-a bătut și în Supercupă, au început foarte bun de campionat și ne așteaptă un meci foarte greu acasă”, a spus Nedelcu despre următorul joc.

Mijlocașul de 20 de ani a refuzat însă să vorbească despre duelul cu Salzburg, din play-off-ul Europa League: ”Nu vreau să ne gândim până acolo, vream să luăm meciurile din campionat, pentru că avem o serie foarte proastă și, dacă o ținem tot așa, nu ajungem nicăieri”.

Toți trebuie să revizuim ceea ce am făcut până acum. Am greșit undeva, pentru că altfel nu se ajungea aici”, a mai spus acesta.

În final, Dragoș Nedelcu nu a dorit să comenteze nici varianta plecării de la Viitorul: ”Trebuie să stăm aici cât vom mai sta și trebuie să dăm totul pentru această echipă”.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT