• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Lupta la titlu s-a încheiat, în opinia fostului selecționer Victor Pițurcă, încă din prima jumătate a play-off-ului. Viitorul, Dinamo sau Craiova nu sunt considerate îndeajuns de puternice să îi pună destule probleme FCSB-ului, care, în ciuda unui joc deloc strălucit, din cauza căruia a pierdut multe puncte, e aproape campioană.

Judecând după lotul puternic pe care Laurențiu Reghecampf îl are la dispoziție, Pițurcă a spus că FCSB ar fi trebuit să aibă multe puncte avans în acest moment. În schimb, fără să impresioneze, a profitat de pe urma unor momente favorabile și a unor greșeli comise de adversari în meciurile directe din turul play-off-ului și a legat 3 victorii consecutive, trecând pe primul loc.

"Eu, personal, nu mi-am schimbat părerea. Nu pot să zic că FCSB a excelat ca și joc. Nu am văzut decât un meci pe care l-a câștigat clar, dar cu ajutorul unor greșeli copilărești (n.r. partida cu Astra, scor 3-0 - VIDEO). În rest nu am văzut nimic în joc, chiar un joc șters. Cred că toată lumea a văzut asta. Dacă se dădea penalty pentru Dinamo la meciul direct (n.r. câștigat de FCSB cu 2-1 - VIDEO), Dinamo era pe primul loc acum.

La Craiova (n.r. partida câștigată de FCSB la Severin cu 1-0 - VIDEO), la fel ca în meciul precedent, Craiova avut ocazii multe, iar Steaua fără să exceleze s-a văzut învingătoare. La CFR au făcut un meci foarte slab", a declarat Victor Pițurcă, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de joi, de pe Digi Sport 1.

"Nu vreau să iau din merite cuiva, dar asta am văzut. Nu a fost un joc deosebit. N-am văzut un joc deosebit la nicio echipă. Dinamo a avut un reviriment, dar nu a câștigat cu ușurință, să putem să zicem că a avut meciuri senzaționale. Au fost meciuri și meciuri. Eu cred că FCSB va fi campioană. Cu lotul pe care îl are la dispoziție, ar fi trebuit să aibă multe puncte avans, dar a pierdut puncte foarte multe", a mai spus tehnicianul.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT