• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO FCSB - Voluntari 2-1. Cel mai tare meci de duminică din Liga 1 nu a fost lipsit de momente amuzante. Arbitrul George Găman a stârnit zâmbetele tuturor în repriza secundă, când și-a dat seama că își uitase cartonașele, tocmai când se pregătea să avertizeze un jucător.

Momentul s-a petrecut în minutul 65, la scorul de 1-1, când centralul a sancționat un fault tare al lui Mihai Popescu asupra lui Florin Tănase. A hotărât să îi dea acorde galben, dar nu a făcut-o imediat și toată lumea a rămas surprisă, atunci când George Găman a lăsat faza și a alergat către marginea terenului, dându-și seama că nu are cartonașele la el. 

Acolo îl aștepta arbitrul de rezervă George Rădulescu, cel care i-a înmânat cartonașele sale. Centralul s-a întors rapid la locul faultului și i-a arătat galben lui Popescu. Găman nu a scăpat de remarcile jucătorilor de la Voluntari, unul dintre ei comentând în direcția sa cu zâmbetul pe buze, în timp ce arbitrul aranja zidul oaspeților la lovitura liberă care a rezultat după acel fault.

Cel mai probabil, Găman și-a uitat cartonașele în vestiar, la pauză, pentru că în prima repriză le-a avut și le-a folosit încă din minutul 5.

VIDEO