• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Posibila plecare a lui Cosmin Contra la echipa naţională a dat naştere la speculaţii legate de înlocuitorul lui "Guriţă" în Ştefan cel Mare. Unul dintre numele vehiculate este cel al lui Vasile Miriuţă, actualul antrenor al Concordiei Chiajna, care evită să dea un răspuns categoric privind viitorul său.

"Dinamo are antrenor, pe Guriţă. Eu sunt sub contract cu Chiajna. Vom vedea ce se întâmplă pe viitor. Nu am ascuns niciodată că sunt dinamovist, chiar dacă am jucat doar 6 luni acolo. Poate nu voi antrena vreodată la Dinamo, nu se ştie, dar tot dinamovist voi rămâne, că aşa am fost de la 6 ani", a declarat Miriuţă, la emisiunea "Fotbal Club", de la Digi Sport.

Tehnicianul de 48 de ani insistă că nu a fost contactat de nimeni din conducerea alb-roşiilor: "Nu am vorbit cu nimeni de la Dinamo. De mult timp".

Peste o săptămână, în etapa a 11-a din Liga 1, echipa pregătită în prezent de Miriuţă va juca împotriva lui Dinamo, în deplasare. Antrenorul ilfovenilor a fost întrebat pe ce bancă va sta în partida din runda intermediară.

"Eu cred că la Chiajna, că sunt sub contract acolo", a venit replica promtă a lui Vasile Miriuţă.