• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

În ziua în care campioana Viitorul a debutat în Liga 1, scor 3-0 cu Gaz Metan, Andrei Ivan, unul dintre tinerii de perspectivă ai camionatului intern, a plecat spre Rusia, unde s-a înţeles cu FC Krasnodar. Hagi, un tehnician care promovează în fiecare an talente din propria pepinieră, a avut un mesaj de susţinere pentru fostul jucător al Craiovei.

Deşi în ultimul sezon nu a impresionat foarte mult, Andrei Ivan a prins un transfer total neaşteptat. Nu neapărat prin prisma numelui echipei, ci al sumelor puse în joc. Astfel, CS U Craiova va primi 4 milioane de euro în schimbul său (1 milion sub formă de bonus, dacă jucătorul confirmă), iar atacantul va avea un salariu extrem de atractiv: 500.000 de euro/sezon.

Întrebat pe marginea subiectului, Hagi a ţinut să îl felicite pe fostul atacant oltean.

"Bravo lui, îl felicit, să îi meargă bine! Trebuie să tragă, are nevoie să se adapteze repede. Am încredere în el, e un jucător bun, un tânăr de valoare al României", a comentat "Regele".

Transferul lui Andrei Ivan (20 de ani) la FC Krasnodar intră în top 10 cele mai scumpe mutări din istoria campionatului intern. Vârful Craiovei îl "retrogradează" chiar pe Hagi, pentru care Real Madrid îi plătea Stelei în 1990 nu mai puţin de 4 milioane de dolari (o sumă impresionantă la acea vreme).