• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Florinel Coman a fost luat la ochi de fostul selecționer, Victor Pițurcă. Antrenorul de 61 de ani a fost dezamăgit de evoluția jucătorului de 19 ani de când acesta a ajuns la FCSB și susține că avea așteptări mai mare de la atacantul roș-albaștrilor.

Pițurcă susține că Florinel Coman ”e departe” de ceea ce ar trebui să arate. Fostul antrenor al echipei lui Gigi Becali a lăsat de înțeles că atacantul ar avea o viață nesportivă.

"Am auzit și eu povești despre Coman, dar s-a și văzut în jocul lui. La calitățile pe care le are, Coman ar trebuie să joace în fiecare meci să dea goluri și două trei asisst-uri, dar e departe. Și la Viitorul a avut o scădere după ce au câștigat campionatul", consideră Piți.

Florinel Coman, 19 ani, a ajuns la FCSB în vara acestui an, dar nu a reușit însă să-și câștige un loc de titular în echipă, fiind și în urmă cu pregătirea fizică. Acesta are nevoie probabil și de o perioadă de adaptare la echipa pregătită de Dică. Coman este văzut de Becali drept viitorul Mbappe. Atacantul face parte din ”tripleta de aur” a roș-albaștrilor.

7 meciuri și două pase de gol are Coman în tricoul FCSB, în acest sezon, în toate competițiile.

1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Coman, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT