• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Dinamo - ACS Poli Timișoara 1-2. La finalul partidei din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”, galeria roș-albilor i-a luat la întrebări pe jucători. În vizorul susținătorilor au intrat în special Sergiu Hanca și Steliano Filip iar cei doi jucători n-au rămas datori și le-au răsăpuns cu aceeași monedă contestatarilor din tribune. 

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al câinilor, a spus, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1, că de acum înainte jucătorii care vor mai avea astfel de reacții vor fi aspru sancționați.

”Am vorbit după meci și cu Adi (n.r. - Adrian Mutu, directorul general) și cu Cosmin (n.r. - Cosmin Contra) și le-am transmis și jucătorilor că ei trebuie să joace fotbal iar la final să-i aplaude pe fani. Altă treabă nu au.

Sigur că și suporterii trebuie să fie atenți la limbaj. Dar, jucătorii nu mai au voie să vorbească cu suporterii. Dacă-i cheamă, atunci ei aplaudă galeria, se duc la ei, dar fără să le mai spună nimic.

Vom evita discuțiile ”face to face”, nu se vor mai apropia prea mult de gard. Cine va mai face asta și va călca pe bec va plăti o amendă foarte mare.

Întreaga echipă a avut o prestație jalnică în repriza a doua”, a spus Dănciulescu, la Digi Sport.

Dinamoviștii au fost admonestați în momentul în care s-au dus să salute galeria. Sergiu Hanca și Steliano Filip au luat atitudine și s-au certat cu fanii la gardul peluzei Cătălin Hîldan. Adrian Mutu și Ionel Dănciulescu au ajuns și ei repede în acea zonă pentru a calma situația.

Căpitanul Filip a plecat spre vestiare și și-a pus mâna la inimă, sărutând și stema clubului, înainte să iasă de pe teren.