• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

CS U Craiova a suferit prima înfrângere din acest sezon, 1-2 cu CFR Cluj, după un meci tensionat şi cu multe controverse legate de arbitraj. La finalul partidei din Gruia, antrenorul oltenilor, Devis Mangia, nu şi-a ascuns nemulţumirea legată de felul în care "centralul" Adrian Comânescu a condus jocul.

"Sunt mulţumit de evoluţia jucătorilor mei, a fost o partidă dificilă. Este clar că rezultatul nu e pozitiv, dar celelalte lucruri vă las pe voi să le comentaţi. Eu prefer să ascult ce spuneţi voi.

Eu ştiam anumite lucruri despre regulamentul de fotbal. L-am întrebat anumite lucruri, dacă a văzut bine, dar judecaţi voi. Aţi văzut partida, a fost foarte echilibrată. Astfel de meciuri sunt decise de unele faze", a declarat tehnicianul italian.

La eşecul Craiovei a contribuit şi marea eroare comisă de Nicolai Calancea la al doilea gol al clujenilor. Imediat după ce Ibrahima Balde a marcat, camerele l-au surprins pe Mangia foarte nervos.

"E inutil să ne ascundem, a făcut o eroare. Dar nu de asta eram nervos, ci din cauza faptului că aveam un jucător care nu se simţea bine, Screciu, iar mingea era încă în joc şi noi continuam să vorbim despre asta, în loc să fim atenţi la minge", a explicat Mangia.

După meciul din Gruia, Craiova a rămas la patru puncte în spatele liderului CFR și se află la egalitate de puncte cu FCSB și cu Astra.