• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Prezent în studioul emisiunii Digi Sport Special, Lucian Sânmărtean este de părere că fosta lui echipă are nevoie ca de aer de un rezultat pozitiv în partida din această seară, cu FC Botoșani, de pe Digi Sport 1, ora 21:00.

Lucian Sânmărtean spune că echipa antrenată de Nicolae Dică trebuie să treacă cel puțin din punct de vedere moral peste înfrângerea cu Sporting Lisabona, scor 1-5. Pentru a putea face asta, FCSB ar trebui să câștige meciul din această seară, de pe Arena Națională, cu FC Botoșani. ”Au nevoie de o reușită, să reducă amărăciunea meciului pierdut cu Sporting. Acum ei trebuie să câștige, ca să aibă liniște și să pregătească următoarele meciuri din campionat”, a spus Lucian Sânmărtean în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

La patru zile după returul cu Sporting Lisabona, FCSB primeşte vizita lui FC Botoşani, în Liga 1, unde are o serie de trei remize cu acelaşi scor, 1-1, pe teren propriu. Ultimul transfer al roş-albaştrilor, Florinel Coman, ar putea debuta în partida transmisă în direct pe Digi Sport 1, de la ora 21:00. Nicolae Dică le-a cerut jucătorilor săi să facă uitată eliminarea din play-off-ul UEFA Champions League cu un succes în faţa revelaţiei FC Botoşani.

ECHIPA DE START A ROȘ-ALBAȘTRILOR
Fl. Niță - R. Benzar, Larie, Momcilovic, Morais - Nedelcu, Ov. Popescu - Golofca, Budescu, Fl. Tănase - Alibec