• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Fotbalul a revenit în Ghencea. CSA Steaua a susținut în această dimineață primul antrenament deschis publicului, iar fanii au fost nerăbdători să vadă noua echipă a Armatei. Proiectul pare unul cât se poate de serios, iar Lăcătuş aşteaptă cu nerăbdare un viitor duel Steaua - FCSB, pe prima scenă a fotbalului românesc.

Dacă cele două peluze ale roş-albaştrilor şi-au făcut publică intenţia de a susţine echipa care va pleca la drum în această vară dintr-o ligă inferioară, sunt suficienţi fani care continuă să fie de partea echipei lui Becali. În câţiva ani cele două formaţii se vor înfrunta, în mod normal, în Liga 1, iar simbolul Stelei, Marius Lăcătuş, promite că echipa pe care o reprezintă în acest moment va avea un cuvânt greu de spus pe prima scenă. 

"Care ar fi problema? (n.r. să joace împotriva FCSB). Pentru noi nu e problemă, suntem un adversar în plus pentru FCSB și pentru celelalte competitoare. În ceea ce ne privește, nu e nicio problemă.

Dacă vom avea puterea financiară să alcătuim în acești ani un grup foarte, foarte puternic și vom ajunge în situația să jucăm în Liga 1, fiți siguri că nu vom face act de prezență", a spus Lăcătuș azi.

Steaua vizează promovarea succesivă în următorii ani, dar deocamdată nu ştie exact de unde va porni la drum. La mijlocul lui august se va şti cu exactitate dacă roş-albaştrii vor evolua în liga a 4-a sau a 5-a.