• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Liga Profesionistă de Fotbal a deschis oficial perioada de transferuri pentru această vară. Ultima zi în care cluburile din Liga 1 vor putea înregistra transferuri va fi 4 septembrie. Marți, 4 iulie, Departamentul de Competiții al Ligii Profesioniste de Fotbal a înregistrat primele transferuri făcute de cluburile din prima divizie.

13 transferuri au fost înregistrate în prima zi în care perioada de transferuri a fost deschisă. Cea mai activă formație a fost FCSB, care a înregistrat 5 mutări. Viitorul a înregistrat 3 mutări, Botoșani tot 3 jucători a înscris la Ligă, Dinamo un transfer și Chiajna tot unul.

FCSB a făcut 7 transferuri până în acest moment și le-a înregistrat la LPF contractele lui Teixeira, Grecu, Larie, Morais și Benzar (care a revenit astfel de la Clinceni). Echipa finanțată de Nicolae Dică urmează să-i mai înregistreze în perioada următoare pe Budescu, Niga și Szecui.

Oficialii vicecampioanei nu au putut încă înregistra la Ligă contractul lui Budescu, situația acestuia cu Astra nefiind încă rezolvată, dar oficialii giurgiuvenilor au promis că nu-i vor pune piedică fostului lor jucător.

”Nu se pune problema să-i punem piedici lui Budescu. Cred că zilele următoare se va rezolvat totul”, a declarat Dani Coman la Digi Sport Special.

Campioana României, Viitorul, a înregistrat la LPF cele 3 mutări făcute în această vară, până în prezent: Herea, Constantin și Dumitraș. Dinamo l-a achiziționat pe Popa Iliuță Daniel de la Chindia Târgoviște, pe care l-a și împrumutat la Botoșani. Moldovenii i-au mai legitimat pe Pap Eduard și Tîrsă Marian, în timp ce Concordia Chiajna i-a înregistrat contractul lui Rogoveanu Dumitru de la ASO Filipași.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT