• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Claudiu Keşeru a recunoscut că e tentat să o părăsească pe Ludogorets, din cauza faptului că evoluează prea puţin.

Ajuns la 30 de ani, vârful de atac îşi continuă forma bună din ultimii ani, însă şi-a pierdut locul de titular la campioana Bulgariei. Un lucru care îl afectează, astfel că în viitorul apropiat fostul stelist va schimba "aerul".

Deşi a fost cel mai bun marcator al lui Ludogorets în ultimii ani, internaţionalul român are mici probleme cu antrenorul, iar acum recunoscut că îl tentează perspectiva de a pleca la o altă echipă.

"Îmi doresc mult să joc şi dacă nu pot să joc aici, o voi face în altă parte. Ar fi Turcia, Golf, China şi Grecia", a spus Claudiu Keşeru, în presa bulgară.

Chiar dacă nu a fost folosit atât cât şi-ar fi dorit în actuala stagiune, Keşeru a reuşit să înscrie 12 goluri în toate competiţiile.

O mână de ajutor ar putea să îi ofere chiar Şumudică. Potrivit presei din Bulgaria, fostul antrenor al Astrei Giurgiu a asistat la meciul de Europa League dintre Ludogorets şi Istanbul BB, încheiat cu victoria turcilor, scor 2-1.

Şumudică a vrut nu doar să-şi spioneze viitoarea adversară din campionat, dar şi să-l urmărească pe Keşeru. Fostul atacant de la FCSB a fost folosit doar o repriză, a doua, fără a reuşi ceva notabil.