• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

După ce a marcat în prelungirile meciului CSM Poli Iași - Dinamo, aducând victoria moldovenilor, cu 2-1, Jo Santos a câștigat etapa a șasea la ”Fotbalistul lunii”.

Primul la trei dintre cele cinci categorii de vot (votul antrenorilor din Liga 1, votul căpitanilor din Liga 1 și votul redacției Digi Sport), atacantul brazilian de 26 de ani l-a întrecut în această rundă pe Ovidiu Hoban. Mijlocașul lui CFR Cluj a securizat victoria echipei sale, în meciul de la Brașov, cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, după ce a făcut 2-0, cu o lovitură de cap.

Pe podium, în etapa a șasea, s-au mai clasat Hristo Zlatinski și Florin Cernat. Ambii au fost decisivi în meciurile pe care echipele lor, CS U Craiova, respectiv, FC Voluntari, le-au câștigat în această rundă.

Bulgarul a marcat unicul gol, în confruntarea oltenilor cu moldovenii, în timp ce fostul jucător al lui Dinamo Kiev a adus toate punctele pentru ilfoveni, după un gol înscris în minutul 85, după o pasă cu călcâiul a lui Novac, în partida cu Gaz Metan.

Deși a deschis scorul pe Arena Națională, pentru Astra și a împiedicat-o pe FCSB să ia toate punctele, Romario Moise a ratat podiumul etapei.

Clasament ”Fotbalistul lunii” - etapa a șasea:

1. Jo Santos
2. Ovidiu Hoban
3. Hristo Zlatinski
3. Florin Cernat
4. Romario Moise
5. Alexandru Ioniță
5. Ciprian Deac

Clasamentul complet al etapei paote fi văzut AICI.

La finalul fiecărei etape, pe www.digisport.ro îţi poţi vota favoriții, alături de antrenorii și căpitanii din Liga 1, iar la finalul lunii noi îl premiem pe cel mai bun. În luna august sunt cinci etape în care se punctează, iar a patra dintre ele (a șaptea a sezonului) începe vineri, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 21:00, cu meciul Astra Giurgiu - CSM Poli Iași.

Primele două etape din luna august au fost câștigate de Cătălin Golofca și Alexandru Ioniță.

VIDEO Golul marcat de Jo cu Dinamo:

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT