• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dinamo - ACS Poli 1-2. Ionuţ Popa rămâne una dintre figurile Ligii 1. La penalty-ul marcat de Timişoara pe terenul lui Dinamo, tehnicianul bănăţenilor şi-a ascuns ca urmare a emoţiilor faţa în tricou.

Dinamo a deschis scorul cu Timişoara graţie reuşitei puştiului minune Costache, însă oaspeţii au reintrat imediat în joc, după ce Cosmin Bîrnoi, lansat excelent de Şeroni, a fost faultat de Jaime Penedo.

Vaşvari a fost desemnat să bată lovitura de la 11 metri, dar clipele dinaintea execuţiei au fost marcate de emoţie. Popa, un tehnician care întotdeauna atrage atenţia prin declaraţii sau comportament, a fost şi de această dată la înălţime. Vizibil marcat de trăiri afective, antrenorul de pe Bega nu s-a uitat la penalty, ascunzându-şi faţa în tricou.

Vezi mai jos imaginile