• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO ACS Poli - CSM Poli Iași 1-1. Ionuț Popa a făcut din nou spectacol, de această dată la finalul meciului dintre ACS Poli și CSM Poli Iași, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Tehnicianul s-a declarat din nou dezamăgit de programul aglomerat al echipei sale. Cu toate acestea, Popa a avut puterea să glumească, după ce a povestit o discuție pe care a avut-o cu mama sa, în vârstă de 83 de ani. Antrenorul Timișoarei este gata să-i facă acesteia un cadou special, în cazul în care bănățenii o înving pe Dinamo și câștigă Cupa Ligii, ÎN DIRECT la Digi Sport.

"Am vorbit cu mama, are 83 de ani. Mi-a spus să nu o fac de râs cu Cupa Ligii și să mă port frumos. Mă mai duc azi pe la ea, să mă sfătuiesc, dar mi-e frică să nu mă certe. O să-i dau trofeul ei. Sper să fie sănătoasă", a spus Popa, la microfonul Digi Sport.

"Problemele noastre sunt foarte mari. La încălzire, l-am scos pe Bocșan, apoi s-a rupt și Poparadu. Tot m-am plâns de această stare de oboseală. Cât despre meciul cu Iași, eu le-am spus că îi omor dacă pierd acest meci, iar ei s-au speriat", a mai afirmat Popa, în stilul caracteristic.

În acest moment, ACS Poli ocupă locul 6 în play-out-ul Ligii 1, poziție care duce la baraj.