• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Returul sezonului regulat se va relua cu întâlnirea dintre FC Voluntari și FCSB, care va începe la 20:45 și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Va fi un meci istoric, pentru că vineri seară se va inaugura instalația de nocturnă a arenei din Ilfov, așa că interesul spectatorilor este maxim.

În fața unor tribune arhipline, roș-albaștrii vor face ultima repetiție cu public înaintea celui de-al treilea meci, cel cu Beer Sheva, din Grupa G a Europa League, acolo unde au maximum de puncte după două etape.

Ei bine, tocmai pentru ca în partida din Israel să poată alinia cel mai bun 11, Nicolae Dică se gândește să-și menajeze o parte dintre jucătorii valizi. Asta, în afara faptului că Pintilii este accidentat și nu va face parte din lot, cum nici Golofca nu face, doar că el a fost exclus din motive disciplinare. 

”Toți jucătorii Stelei au avut evoluții bune la naționale, s-au întors de acolo cu un moral foarte bun, dar se simte puțină oboseală. Pentru noi urmează o nouă perioadă extrem de grea, cu 7 partide în 21 de zile, deci vom juca iar din trei în trei zile.

Trebuie să fiu foarte atent, să încerc să introduc jucătorii care sunt într-o formă fizică foarte bună, pentru că mi-este frică de accidentări.. Așa cum a fost cu Florinel Coman la meciul cu Sepsi sau cu Man și Pintilii la naționale.

De aceea am schimbat mereu jucătorii și nu am folosit aceeași formă mereu”, a mai spus Dică.

FC Voluntari - FCSB, programat în etapa a 14-a a Ligii 1, prima a returului din sezonul regulat, se va disputa pe Stadionul ”Anghel Iordănescu, vineri, 13 octombrie, de la ora 20:45 și va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, într-un format LIVE VIDEO&TEXT.

Chestionat în privința problemelor de lot, antrenorul a replicat:

”Pintilii nu va face parte din lot, este clar, se antrenează separat de când a revenit de la lot. În schimb, Florinel Coman a efectuat azi primul antrenament cu echipa, după accidentarea de la meciul cu Sepsi.

Denis Alibec s-a antrenat normal în ultima săptămână, așa că veți vedea la ora meciului dacă va juca minute puține sau mai multe. Ok este și Man, care și-a revenit după accidentarea de la tineret”, a completat Dică.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT