• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

CFR Cluj continuă politica de transferuri pe care a implementat-o de când a intrat pe mâna lui Arpad Paszknay. Acum, cu un nou patronat la timonă, ardelenii vor să construiască o echipă de top capailă să readucă titlul în Gruia.

Dincolo de problemele pe care le au cu insolvența, oficialii grupării din Gruia susțin că există buget pentru performanță și că echipa va arăta mult mai bine din sezonul viitor. Așa că, cei de la CFR s-au pus pe transferuri. După ce l-au legitimat deja pe muntenegreanul Sasa Balic, ardelenii au pus mâna și pe un atacant spaniol. Este vorba despre Urko Vera (30 de ani).

Vera, legitimat în prezent la Mirandes, ultimul loc din liga a doua spaniolă, a marcat 5 goluri în acest sezon, în 17 apariții. Vârful spaniol va deveni liber de contract în iunie, astfel că CFR s-a înțeles direct cu jucătorul.

Urko Vera a mai evoluat pentru Eibar, Osasuna iar din august 2016 până la 1 ianuarie 2017 a evoluat pentru Huesca, actualmente pe 6 în ”Segunda”.

Vera nu este primul vârf spaniol legitimat la CFR. Ardelenii l-au adus și pe Cristian Lopez, tot liber de contract, fotbalist care a impresionat în Liga 1 și care a fost la un pas de a ajunge la Steaua, dar a fost legitimat de Lens.

Foto: Urko Vera (stânga)