• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO Concordia Chiajna - FC Voluntari 0-2. Înfrângerea Concordiei pe teren propriu cu FC Voluntari ar putea să fie ultimul meci pentru Dan Alexa la gruparea din Chiajna. După jocul de vineri, antrenorul ilfovenilor a evitat să apară în fața camerelor de luat vederi și imediat au început speculațiile cu privire la viitorul său pe banca formației de lângă București.

După meciul pierdut cu Voluntari, o contracandidată în lupta pentru evitarea retrogradării, Dan Alexa și-a trimis secundul, pe Costel Ilie, la zona de flash-interviu și la conferința de presă. Motivul invocat a fost o stare de rău, dar gestul a fost interpretat în emisiunea "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1, iar concluzia este că o demisie a sa este iminentă.

"De obicei, Dan Alexa nu se ferea să vină după meci, indiferent ce se întâmpla, că e victorie, că e înfrângere...", a comentat ziaristul Cristian Geambașu, în emisiunea "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

"Eu zic că își va da demisia. Așa cred. Din faptul că nu a venit, cred că asta intenționează", a spus și președintele de imagine de la FCSB, Helmuth Duckadam.

De 4 luni antrenează Dan Alexa la Concordia Chiajna, formație cu care a semnat pe doi ani și jumătate pe 23 decembrie 2016. Obiectivul pentru acest sezon era evitarea retrogradării, dar îl vede îndepărtându-se. În acest moment, Concordia e pe loc direct retrogradabil, fiind penultima în clasamentul play-out-ului Ligii 1 (locul 7), cu 16 puncte, destul de departe de primul loc salvator, ocupat în acest moment de ACS Poli Timișoara (21 de puncte).

Mai mult, Concordia nu a mai câștigat de pe 19 februarie. De atunci, a adunat 9 meciuri fără victorie (5 înfrângeri, 4 egaluri).

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT