• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Concordia Chiajna este văzută de peste 50% dintre fanii care au votat într-un sondaj pe digisport.ro "victimă sigură". Ilfovenii ar urma să ia drumul ligii secunde, dacă este să ne raportăm la opinia cititorilor.

Astăzi este ziua decisivă pentru echipele aflate în subsolul clasamentului în play-out-ul Ligii 1. În această seară se va decide care este cea de-a doua echipă care va retrograda direct, dar și cine va merge la baraj. Se cunoaște deja prima echipă care va evolua în liga secundă în sezonul următor: vorba despre ASA Târgu Mureș.

În acest moment, 3 echipe se luptă pentru salvarea de la retrogradare: Pandurii, ACS Poli Timișoara și Concordia Chiajna. Gorjenii au prima șansă să se salveze, fiind la mâna lor. Aceștia au un punct mai mult față de celelalte două. Site-ul digisport.ro a realizat un sondaj în rândul cititorilor pentru a vedea care este opinia fanilor în privința echipei care va retrograda direct, alături de ASA.

Au votat aproximativ 9.000 de fani, iar majoritate consideră că echipa care va lua drumul ligii secunde este Concordia Chiajna. 5.047 de suporteri sunt de părere că ilfovenii nu vor mai juca în sezonul viitor de Liga 1, 1.977 consideră că bănățenii vor juca în Liga a doua, în timp ce 1.854 îi văd pe gorjenii în liga secundă.

Toate cele 3 echipe vor evolua în deplasare. Pandurii va juca cu Botoșani, iar meciul va fi în direct pe Digi Sport 1. ACS Poli Timișoara va evolua cu Gaz Metan, în direct pe Digi Sport 2, în timp ce Concordia Chiajna va întâlni pe Voluntari, în direct pe Digi Sport 3. Toate meciurile vor începe de la ora 21:00. Partidele vor putea fi urmărite în format live text și video pe digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT