• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Meciul dintre FCSB și Voluntari a fost unul extrem de încins. Roș-albaștrii s-au impus cu 2-1 în fața ilfovenilor, dar din meci nu au lipsit fazele controversate, iar în unele momente nervii jucătorilor au fost întinși la maxim.

Un prim exemplu este gestul lui Constantin Budescu, din minutul 11, când acesta a scăpat singur spre poarta lui Balauru, dar a fost tras de tricou de către Vasile Maftei. Arbitrul întâlnirii nu a dictat nimic și a lăsat jocul să continue, lucru care l-a scos din sărite pe fotbalistul de la FCSB.

În vârstă de 28 de ani, Budescu s-a ridicat și a început să-l înjure pe asistentul de pe acea parte pentru că nu i-a semnalizat centralului intervenția neregulamentară a fundașului ilfovenilor.

VIDEO cu faultul făcut asupra lui Budescu

Un alt moment tensionat al meciului a avut loc în minutul 36, cu același Vasile Maftei în prim plan. Fundașul celor de la Voluntari l-a faultat la mijlocul terenului pe Harlem Gnohere, acesta s-a ridicat să-i reproșeze, iar Maftei a reacționat destul de nervos. S-a creat un mic conflict între jucătorii celor două echipe, fără ca lucrurile să degenereze însă. Într-un final, după ce spiritele s-au calmat, ambii jucători au primit cartonașul galben.

VIDEO cu conflictul Maftei - Gnohere

Alt moment în care nervii unui jucător au cedat s-a petrecut în minutul 55. După ce a reușit să egaleze pentru Voluntari, Adrian Bălan a avut o ieșire nervoasă către propria bancă tehnică, arâncând cuvinte grele către cineva din staff. Acesta a fost liniștit cu greu de coechipieri.

VIDEO cu gestul lui Bălan

FCSB s-a impus într-un final cu scorul de 2-1, prin golul marcat de Dennis Man în minutul 90+2.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT