• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • Liga 1: Botoșani-Viitorul (ora 18:00) și Astra-CFR Cluj (ora 20:30) se joacă luni, 25 septembrie, pe Digi Sport 1

Viitorul luptă şi cu statistica înaintea derby-ului cu FCSB. Trupa lui Hagi a luat campionatul trecut după ce a reuşit abia prima victorie din istorie acasă cu roş-albaştrii.

Istoria n-o ajută deloc pe Viitorul când vine vorba de întâlnirile cu FCSB.
Succesul cu 3-1 din primăvară e doar primul reuşit de trupa lui Hagi după 12 victorii roş-albastre în meciurile oficiale. Nici forma de moment nu e de partea campioanei, care se află la zece puncte în spatele celor de la FCSB, înainte de duelul direct din etapa a noua.

Chiar şi aşa, Hagi speră ca elevii săi să se mobilizeze şi să demonstreze că debutul de sezon e doar apanajul programului încărcat.

"Trebuie să facem un meci mare, să ne autodepăşim, să jucăm foarte bine ca să aspiram la un rezultat foarte bun. Avem nevoie de o victorie, ar fi fantastic să o obţinem", a explicat "Regele", completat de fosta ţintă a vicecampioanei, Bogdan Ţîru: "Avem nevoie de un rezultat bun, pentru că nu avem multe puncte, iar etapele se duc. Cel mai important e să acumulăm puncte".

Campion atât cu roş-albaştrii, cât şi cu Viitorul, Ţucudean nu crede că Dică va menaja titularii înaintea debutului în grupele Europa League.

"Şi pentru ei e important meciul cu noi. Cred că vor băga o echipă
bună, nu există rezerve la Steaua. Au valoare foarte bună jucătorii de acolo, oricine lipseşte poate fi înlocuit foarte bine", a spus vârful.

Viitorul - FCSB este în direct la Digi Sport 1 sâmbătă de la 20:30. Partida poate fi urmărită în format LIVE-TEXT şi VIDEO pe digisport.ro.