• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Concordia Chiajna - FC Viitorul 1-2. Constănțenii s-au impus la limită pe terenul ilfovenilor grație golurilor marcate de Eric de Oliveira și de Țucudean. Gheorghe Hagi s-a declarat fericit că echipa lui a trecut peste blocajul ultimelor rezultate și a reușit să învingă pentru a doua oară în această ediție a Ligii 1.

În primul meci al zilei, Concordia și FC Viitorul au început ezitant, dar oaspeții au înscris în cele din urmă. S-au văzut egalați după un autogol comis de Țîru. Gheorghe Hagi spune că i-a fost teamă că echipa lui nu va trece peste blocajul celor șase meciuri din Liga 1 fără victorie. ”În afară că am câștigat trei puncte, am făcut și un joc bun. Am jucat frumos, suntem noi cei care jucam ca înainte, sper că ne-am deblocat și ne va fi mai ușor. Nu au fost unul, două sau trei meciuri, au fost șase meciuri. Sper și cred că am făcut un meci bun. Nu pot să mint, am revenit, mi-era teamă că o să ne blocăm și nu o să mai revenim în avantaj. Cu toții am suferit în aceste două luni, câteodată mai înghiți și lucruri mai puțin bune”, a spus Hagi la finalul partidei.

”Regele” a continuat să vorbească despre programul încărcat la care este supusă echipa lui în cadrul Ligii 1. ”Am trecut peste o perioadă extrem de grea, acum, iar, luni, joi. Eu am nocturnă, dar jucăm la ora 16:00. Cum se poate întâmpla asta? După aia joc departe, la Botoșani, la ora 17:00. Avem această planificare, alții joacă la câte 10 zile. Mergem în continuare, nu căutăm scuze, doar am zis un lucru”, a continuat să spună Hagi, care s-a referit și la națională: ”Tot ce se întâmplă la nivelul național, trebuie să crezi. Am un singur gând, să trăiesc, să văd o altă echipă mai bună decât noi”.