• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Nicolae Dică a recunoscut că a păstrat notiţele pe care le-a luat de la Gică Hagi, în perioada în care a jucat la Viitorul, lucru care nu l-a surprins pe managerul tehnic al campioanei.

Înaintea meciului direct, care va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, Hagi şi-a amintit cu plăcere de perioada în care actualul antrenor al celor de la FCSB a jucat sub comanda sa şi i-a urat succes în cariera de tehnician.

"Păi, e primul sau ultimul? Şi eu învăţ la vârsta mea, fiecare învaţă. Mă bucur că el s-a simţit bine. Ne-a ajutat mult când a fost la noi, a fost un jucător extraordinar, un caracter foarte bun şi îi urez succes în noua meserie, să devină un antrenor foarte bun", a declarat Hagi.

Mai devreme, la conferinţa de presă a roş-albaştrilor, Dică a vorbit despre lucrurile pe care le-a învăţat când a lucrat cu Hagi la Viitorul.

"Am învăţat foarte multe lucruri legate de antrenamentele pe care le făcea acolo, de gândirea dânsului. Bineînţeles că încă am notiţele de atunci. Sunt lucruri pe care le făceam cu dânsul la Viitorul şi pe care le-am pus şi eu în practică la echipele unde am fost antrenor principal", a spus Dică.

Meciul Viitorul - FCSB se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.