• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

După un început de sezon nesigur, Eric De Oliveira pare să revină la forma care l-a consacrat şi care l-a făcut unul dintre cei mai buni străini care au evoluat vreodată în Liga 1. O dovedeşte golul superb marcat în meciul dintre Viitorul şi FCSB.

În minutul 31 al partidei de la Ovidiu, mijlocaşul brazilian a deschis scorul cu o execuţie superbă şi imparabilă pentru Andrei Vlad, tânărul portar care a debutat în tricoul roş-albaştrilor.

Eric a primit vbalonul la aproximativ 25 de metri şi, fără să stea pe gânduri, a tras extraordinar cu piciorul stâng, de pe loc, iar mingea s-a dus în plasa laterală, făcând inutil plonjonul lui Vlad.

VIDEO: Golul marcat de Eric

Fotbalistul de 31 de ani, care a mai evoluat la Gaz Metan Mediaş şi Pandurii Tg. Jiu, se află la a doua reuşită în actuala ediţie de campionat, după cea din etapa trecută, când constănţenii s-au impus cu 2-1 la Chiajna, împotriva Concordiei.

A fost, de altfel, cea mai bună prestaţie a lui Eric în tricoul campioanei României, brazilianul fiind singurul dintre veteranii aduşi în această vară care încă se află la echipă.