• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Lăcătuş, exponentul proiectului CSA Steaua, a recunoscut luni că Hagi şi Gâlcă s-au implicat deja cu sfaturi, recomandându-i jucători care pot ajunge la formaţia care va debuta în liga a 4-a sau a 5-a. "Regele" nu se va mărgini doar la sfaturi, ci va avea un parteneriat cu roş-albaştrii.

"Falia" creată între Hagi şi Becali pare să fie mai adâncă decât anticipa oricine. Fostul lider al Generaţiei de Aur e în continuare extrem de deranjat de faptul că finul său a apelat la TAS pentru a se decide campioana din Liga 1. În ciuda faptului că Gigi a făcut mai multe apeluri în media la împăcare, se pare că, cel puţin pentru moment, nu se pune problema de aşa ceva.

Mai mult, Hagi pare decis să devină un apropiat al proiectului "CSA Steaua", acolo unde foştii săi colegi din echipa care subordona Europa în anii '80 au planuri ambiţioase. Astfel, după ce l-a ajutat pe Lăcătuş cu sfaturi în legătură cu anumiţi jucători care pot fi aduşi în Ghencea, antrenorul Viitorului e aproape să ajungă la un numitor comun privind o colaborare pe termen lung.

Concret, potrivit Gazetei, părţile vor bate palma pentru împrumutul unor jucători de la Academia Hagi. Este vorba de tineri fotbalişti care încă nu pot face pasul spre prima echipă, însă care la nivelul ligii a 4-a sau a 5-a se pot dovedi extrem de utili. Aceştia au astfel ocazia să se călească în lupte cu adversari mai în vârstă, dar şi să se acomodeze cu atmosfera de mari meciuri. Asta pentru că fanii vor crea la meciurile de acasă ale Stelei un adevărat vacarm. Deja la primul antrenament al roş-albaştrilor au participat sute de spectatori, iar cererea de abonamente e impresionantă.

În ultimii ani, Viitorul părea să fi devenit o adevărată pepinieră pentru FCSB. Pe lângă Toşca, Iancu sau Tănase, care au ajuns la echipa lui Becali, s-a vorbit de o serie de alte transferuri.

PROGRAMUL CANALELOR DIGISPORT