• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Presa din Turcia a scris în ultima perioadă că Gică Hagi ar urma să colaboreze din vară cu Galatasaray, "Regele" urmând să fie consilier tehnic la gruparea ”Cim Bom Bom” și să se ocupe de transferuri. În conferința de presă dinaintea duelului cu FCSB, care va fi luni de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Hagi a vorbit și despre informațiile apărute în presa turcă.

"Pot avea o colaborare cu Galatasaray doar ca manager, atât. Dacă nu, eu am o echipă de fotbal, am un club, am o academie. Nu o să fiu nici consilier, sau să fac eu transferuri la Galatasray. Nu știu dacă mă pricep. Dacă va fi nevoie de mine vreodată, o să-mi asum eu. Nu o să fac pentru alții. Dacă vor apela la mine ei trebuie să fie convinși de lucrul acesta. Vreau să văd că ajung iar în Europa ca să facă performanță. Dacă nu merge bine, atunci e o problemă. Un obiectiv acolo trebuie să fie performanța în Europa. La bugetul pe care îl au și la ce salarii plătesc ar trebui să facă peformanță în Europa, iar asta nu se întâmplă" a declarat Hagi.

"Regele" a recunoscut că a avut o discuție cu reprezentanții formației din Istanbul, însă obiectul acesteia a fost cu totul altul decât cel precizat de jurnaliștii turci. "Ei vor să vină să viziteze academia și clubul, pentru că au rămas impresionați. Nu am tratat nimic, nu am vorbit nimic în plus. A fost doar o poveste" a mai adăugat Hagi.

Până acum, Hagi, un adevărat idol și simbol la Istanbul, a antrenat-o pe Galatasaray în două rânduri: 2004-2005 şi 2010-2011. El a reuşit să câştige un singur trofeu, Cupa Turciei (5-1 cu Fenerbahce), în primul mandat.

Ca jucător, Hagi a câştigat cu Galatasaray 4 titluri consecutive în Turcia (1996-2000), două Cupe ale Turciei, două Supercupe ale Turciei, Cupa UEFA (2000) şi Supercupa Europei (2000).

FCSB - Viitorul, programat luni, 24 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a 7-a din play-off, pe ”Arena Națională”, va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va fi transmis și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.