• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Concordia - Voluntari 0-2. Jucătorii lui FC Voluntari respiră uşuraţi după succesul de la Chiajna. Echipa pregătită de Claudiu Niculescu s-a îndepărtat la opt puncte de Concordia şi poate pregăti în linişte semifinala Cupei României, cu CS U Craiova.

FC Voluntari a repetat scenariul din sezonul regulat şi în cea de-a treia partidă împotriva Concordiei, pe care a învins-o din nou fără să primească gol. Adrian Bălan a semnat ambele reuşite la Chiajna. A doua a venit cu o execuţie în stilul în care marca pentru Dinamo actualul său antrenor, Claudiu Niculescu. În acest sezon, Bălan are trei goluri direct din lovituri libere, la fel ca ieşeanul Andrei Cristea.

"Știu că bătea foarte bine loviturile libere. Claudiu era idolul meu când eram mic și vă dați seama că-mi mai zice unele chestii și am foarte multe de învățat de la el" a declarat Adrian Bălan. "A dat peste zid, a fost o execuție foarte grea, trebuie să ai o biomecanică foarte bună. Adrian are așa ceva din fericire și execuția a fost una de nota 10, trebuie să recunosc", a completat Claudiu Niculescu.

La jumătatea play-out-ului, FC Voluntari s-a îndepărtat la opt puncte de Concordia Chiajna. Pentru FC Voluntari urmează manşa tur a semifinalei Cupei României, contra lui CS U Craiova, la Drobeta Turnu Severin. Partida va fi în direct la Digi Sport 1, joi, de la ora 20:30.

"Nu a rezolvat nimic această victorie. Da, e o gura mare de oxigen, e clar că este o gură mare de oxigen, dar nu a rezolvat acest sezon, pentru că mai sunt 21 de puncte puse în joc, se poate întâmpla orice" a mai spus antrenorul celor de la FC Voluntari.

Echipa pregătită de Dan Alexa este singura fără victorie la finalul turului. Jucătorii Concordiei şi-au stabilit un nou obiectiv pentru finalul acestui sezon.

"Suntem într-o situație dramatică și trebuie să ne trezim cât mai repede pentru că avem nevoie de puncte. Acum cred că a rămas să ne mai luptăm pentru locul de baraj" a recunoscut atacantul Marius Pena. "Chiar nu mai știu ce să facem mai facem ca să reușim să spargem gheața și să câștigăm un joc. E o situație dramatică deja" a adăugat Bălgrădean.