• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

VIDEO Pandurii - Concordia 3-2. Final nebun de meci la Drobeta Turnu Severin. Pandurii Târgu Jiu şi Concordia Chiajna au oferit unul dintre cele mai intense finaluri de partidă din acest sezon al Ligii 1.

Nebunia a început în minutul 81, la scorul de 2-1 pentru gorjeni, când ilfovenii au trecut pe lângă 2-2. Erico a salvat însă spectaculos de pe linia porţii.

VIDEO RATAREA DIN MINUTUL 81

Concordia a trecut pe lângă egalare şi în minutul 86, însă şutul lui Deaconu a fost respins în transversală de Popescu.

VIDEO OCAZIA DIN MINUTUL 86

Echipa lui Dan Alexa a reuşit într-un final să egaleze, în minutul 90, prin Munteanu.

VIDEO GOLUL DIN MINUTUL 90

Tot Concordia a fost la un pas de a înscrie golul victoriei, în minutul 90+2, prin Răducanu, care a ratat însă incredibil, cu toată poarta goală în faţă.

VIDEO RATAREA LUI RĂDUCANU

Cele trei ocazii imense ratate de echipa din Chiajna au fost răzbunate în minutul 90+4, când Paul Batin a dat lovitura pentru Pandurii.

VIDEO GOLUL DECISIV AL LUI BATIN

Victoria menţine Pandurii lui Stoican cu speranţe de a se menţine în Liga 1, Gorjenii sunt penultimii în play-out, cu 20 de puncte, iar Concordia e două locuri mai sus, cu 23 de puncte, însă şi un meci în plus disputat.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT