• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Fundaşul stânga al echipei Dinamo Bucureşti, Steliano Filip, a declarat, vineri, că este dezamăgit că nu a fost convocat la echipa naţională pentru partidele cu Polonia şi Chile.

Daum a anunţat astăzi lotul de jucători pe care se va baza la viitoarea acţiune a naţionalei, iar surprizele nu au întârziat să apară. Printre ele se poate menţiona şi neconvocarea apărătorului lateral de la Dinamo, care a avut în ultima perioadă evoluţii bune.

"Sunt dezamăgit că nu am fost convocat la naţională pentru că eu cred că aş fi meritat să fiu acolo", a afirmat Steliano Filip, într-o conferinţă de presă.

De aceeaşi părere a fost şi directorul sportiv al formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare, Ionel Dănciulescu: "Ştiu că nu e bine să comentezi deciziile selecţionerului, mă bucur pentru Hanca, dar cred în acelaşi timp că puteau fi convocaţi mai mulţi jucători de la Dinamo, pentru că în opinia mea Filip este cel mai bun fundaş stânga din ţară. În trecut nu a avut evoluţii aşa bune şi a fost convocat. Dar eu sper ca acest lucru să îl ambiţioneze şi în viitor să ajungă titular incontestabil la naţională".

În vârstă de 23 de ani, Steliano Filip are şapte selecţii la prima reprezentativă a României.