• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Gaz Metan Mediaș - Steaua 1-1. În tribunele stadionului din Mediaș au fost prezenți și suporteri de-ai roș-albaștrilor, atât din București, cât și din zonă.

Reprezentanții noii galerii susțin că Valeriu Argăseală, președintele executiv al clubului, le-a promis că va intermedia chestiunile legate de biletele de acces la meci.

”Cei din conducere ne-au promis că ne vor rezerva bilete, dar nu au venit cu ele. Nu se punea problema să intrăm gratis, ci contra cost. Dar, pentru că era vorba de un grup am convenit că este mai bine să procedăm astfel.

Până la urmă, am achiziționat tichetele de la case, dar era să rămânem pe afară”, au replicat reprezentanții galeriei, pentru digisport.ro.

Iată comunicatul postat de Peluza ”Roș-Albastră” pe social media:

”Aseara, inaintea partidei Gaz Metan - Steaua, conducerea clubului a demonstrat inca o data ca nu este interesata de prezenta suporterilor la stadion pt. a incuraja echipa.
Nu ne referim la patronul echipei, care a facut ce tinea de el, ci la Valeriu Argaseala. Prin comportamentul sau demonstreaza ca nu-l intereseaza suporterii echipei, chiar daca trebuie sa treaca peste cuvantul patronului iar fanii parcurg sute de kilometri pt. a fi alaturi de echipa.
Ne intrebam cum s-ar fi simtit Valeriu Argaseala, daca ar fi venit pana la Medias, nu ar fi fost pe lista de invitati la loja si i s-ar fi spus ca trebuie sa se descurce singur cu intrarea in stadion pt a asista la partida”, este mesajul postat de fani pe social media.

Dacă la Mediaș nu s-au putut desfășura în voie, în schimb fanii de la ”Peluza Roș-Albastră” susțin că vor fi in număr mare la returul cu Dinamo.

Nu este pentru prima dată când apar semnale legate de faptul că șefii Stelei nu sunt deloc îngrijorați dacă fanii nu vin la stadion. Deunăzi, Ciprian Marica a dezvăluit faptul că, pe vremea în care a îmbrăcat tricoul Stelei, nu se doreau stadioane pline, tocmai pentru a se evita presiunea pe jucători.