• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Fanii nu cred că demersul FCSB la TAS va avea sorţi de izbândă. Peste 30.000 de cititori Digi Sport au votat în sondajul realizat pe site-ul nostru şi aproape 60% sunt de părere că Tribunalul de Arbitraj Sportiv va menţine clasamentul brevetat de LPF, cu Viitorul campioană.

Echipa lui Hagi a primit trofeul și tricourile dedicate campionilor, dar cei de la FCSB vor să conteste la TAS acest titlu. Roș-albaștrii consideră că ei sunt cei care au câștigat campionatul și se bazează pe faptul că regulamentul nu specifică în mod clar cum se face departajarea la egalitate de puncte.

"Eu mă duc la TAS să văd cine are dreptate. Nu am dreptul ăsta? Am vorbit cu Gino şi i-am să nu ne facem de râs. Am convenit că mâine o să trimită hotărârea Comitetului Executiv. Acesta va omologa rezultatele din play-off mai devreme, nu o să se mai aştepte rezultatele din play-out. Nu trebuie să trecem prin nicio comisie. Ştiţi de ce? Pentru că hotărârile Comitetului Executiv pot fi atacate direct la TAS. Astfel, noi avem timp să atacăm decizia. S-a rezolvat. Avocaţii mi-au spus că şansele de câştig sunt de 100% nu de 99%. E vorba de avocaţi care predau drept internaţional la UEFA" a declarat Becali zilele trecute, la Digi Sport.

Deşi cei mai mulţi oameni de fotbal sunt de părere că demersul FCSB nu va avea succes, există şi specialişti care cred în şansa lui Becali. Iuliu Mureşan, de exemplu, un om călit în disputele de la Lausanne, a admis că roş-albaştrii au o speţă şi pot avea câştig de cauză.

Totuşi, fanii din România - deşi împărţiţi - nu cred că TAS-ul va lua o decizie favorabilă vicecampioanei. Din peste 30.000 de respondenţi, aproape 60% cred că Tribunalul de Arbitraj Sportiv va menţine decizia Ligii.