• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • Liga 1: Botoșani-Viitorul (ora 18:00) și Astra-CFR Cluj (ora 20:30) se joacă luni, 25 septembrie, pe Digi Sport 1

Viitorul a obţinut a doua victorie la rând în Liga 1, 1-0 cu FCSB, iar Eric De Oliveira, autorul unicului gol al partidei de la Ovidiu, îi avertizează pe rivali că actuala campioană a depăşit momentul dificil de la începutul sezonului.

"E bucuria şi fericirea întregii echipe, am muncit până în ultima secundă. Ne-am adunat şi ne-am spus că putem învinge pe oricine. Cred că lumea începe să se sperie din nou de noi, cred că ne-am revenit. E o fericire mare când marchezi si câştigi, dar toată echipa merită felicitări", a declarat brazilianul, la sfârşitul meciului.

Eric a marcat în ultimele două etape pentru Viitorul şi spune că acesta este cel mai bun răspuns pentru cei care l-au criticat.

"E uşor pentru cine stă afară să critice, să vorbească. Eu am fost dur criticat, dar domnul Hagi mi-a zis să stau liniştit, să muncesc, pentru că mă apreciază, mi-a zis să nu mă opresc, să merg cât mai sus şi asta am făcut.

Am muncit şi începem să dam peste nas tuturor. Trebuie să dăm răspunsuri. Viitorul e actuala campioană, trebuie să fim respectaţi. Noi respectăm adversarii şi sigur vrem să prindem loc de play-off. Campionatul e încă lung, mai avem meciuri şi ne vom aduna să ne îndeplinim obiectivul", a spus Eric.