• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FCSB a pierdut primul joc din acest sezon. Roș-albaștrii au fost învinși cu 0-1 de Viitorul, iar jocul prestat de Alibec și compania l-a scos din minți pe finanțatorul echipei, Gigi Becali. Patronul FCSB nu a mai rezistat și în prima repriză i-a dat un sms directorului sportiv al vicecampioanei, Mihai Stoica, aflat pe banca tehnică.

Becali nu a cerut vreo schimbare, însă l-a avertizat pe MM în privința jocului prestat de elevii lui Nicolae Dică. Finanțatorul roș-albaștrilor a considerat că jucătorii în care a investit milioane de euro au ”jucat la mișto”.

”I-am spus lui MM, în minutul 20, i-am scris lui MM, i-am dat sms că dacă luăm fotbalul la mișto, nu o să câștigăm campionatul. Cu fotbal la mișto nu se poate câștiga campionatul. Așa i-am scris”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Becali a fost deranjat de atitudinea celor mai valoroși jucători din lot, iar după meci i-a amenințat pe Denis Alibec, Constantin Budescu și Florin Tănase cu banca de rezerve.

După 9 runde în Liga 1, FCSB ocupă poziția a 4-a, cu 18 puncte. 5 victorii, 3 egaluri și o înfrângere au roș-albaștrii în acest început de sezon.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT