• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

De când Armata a înființat echipa de fotbal, ceea ce a dus la existența a două echipe Steaua, una CSA, alta FCSB, fostele mari glorii ale clubului din Ghencea s-au împărțit în două tabere. Au fost însă și nume mari ale roș-albaștrilor care au preferat să rămână neutre, cum este cazul lui Emeric Ienei (80 de ani).

Ei bine, la aproape trei ani de la declanșarea scandalului legat de folosirea numelui Steaua, Ienei, antrenorul care a câștigat cu roș-albaștrii Cupa Campionilor Europeni, la 7 mai 1986, după 2-0 cu FC Barcelona (după loviturile de departajare), a dat verdictul și a anunțat care este echipa care în opinia sa este continuatoarea Stelei.

”Suporterii sunt împărţiţi. Eu spun că echipa care joacă în Liga a IV-a acum o să aibă mulţi spectatori pe viitor, pentru că asta este echipa continuatoare a Stelei”, a spus Ienei pentru Radio Sport Total FM.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Reputatul tehnician este convins că derby-ul de sâmbătă seară, din Giulești, din Liga 4, se va ridica la nivelul așteptărilor fanilor, care vom umple tribunele până la refuz.

”Spectatorii încă nu au uitat de derby-uri. În Liga 4 sunt cele două echipe care cândva au avut un cuvânt de spus în fotbalul românesc. Eu țin cu Steaua și mai ales cu Lăcătuș și aș dori să învingă în acest meci care nu este deloc ușor, pentru că și Rapidul poate alinia niște jucători valoroși.

Dacă vin 10.000 de spectatori deja este un câștig pentru fotbalul românesc. Deși este un joc de Liga 4, spectatorii vin pentru că vor să vadă cele două echipe. Spectatorii vor fi extrem de satisfăcuți pentru că, deși nu e un meci de Liga 1, vor vedea un joc în care jucătorii vor vrea să dea totul pe teren”, a mai spus Ienei.

Susținătorii proiectului CSA:

Emeric Ienei
Marius Lăcătuș

Victor Pițurcă
Gabi Balint
Tudorel Stoica
Anghel Iordănescu
Ștefan Iovan
Adrian Bumbescu
Ilie Bărbulescu
Miodrag Belodedici

Susținători FCSB

Helmuth Duckadam
Ilie Dumitrescu

Gheorghe Hagi
Dan Petrescu
Nicolae Dică
Mirel Rădoi
Sorin Paraschiv
Laurențiu Reghecampf
George Ogăraru
Dorin Goian

Neutri

Ladislau Boloni 
Mihail Majearu