• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Momente de tensiune în timpul partidei FCSB - Astra. Edi Iordănescu şi Ovidiu Popescu s-au îmbrâncit, după ce antrenorul giurgiuvenilor a încercat să întârzie reluarea jocului.

Astra a deschis scorul pe Arena Naţională, contra vicecampioanei, un rezultat pe care puţini îl anticipau, chiar dacă Dică a folosit o formaţie de rezerve. Conştient că şi rezervele FCSB sunt de valoare, iar rezultatul poate fi întors oricând, tehnicianul oaspeţilor a căutat să se folosească de orice subterfugiu pentru a câştiga timp.

Aşa s-a întâmplat în minutul 20 al confruntării de pe Arena Naţională, când la un out pentru FCSB, fiul fostului selecţioner a "arestat" mingea, astfel încât roş-albaştrii să nu reia jocul repede. Extrem de enervat de atitudinea antrenorului, Ovidiu Popescu l-a împins, dorind să aibâ cât mai repede acces la balon. Edi nu s-a lăsat mai prejos, a gesticulat puternic şi i-a cerut socoteală mijlocaşului.

În cele din urmă spiritele s-au calmat, după intervenţia arbitrului Adrian Cojocaru. Deşi acesta nu a luat vreo măsură împotriva vreunuia dintre actori, tensiunea a fost risipită.

"Ar trebui să îl întrebaţi pe el (n.r. Ovidiu Popescu), cred că ar trebui să aibă mai mult respect. În tensiunea jocului, probabil a avut o scăpare", a comentat la final Edi Iordănescu incidentul.

Vezi mai jos imaginile