• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova-Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari-Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1) și FCSB-Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

VIDEO FCSB - Astra 1-1. Edi Iordănescu nu este mulțumit cu egalul obținut de Astra împotriva celor de la FCSB, mai ales că formația din Giurgiu a condus pe Arena Națională.

Tehnicianul Astrei a acuzat și arbitrajul lui Adrian Cojocaru, sugerând că acesta a avantajat formația lui Dică.

"Am trăit meciul la intensitate maximă pentru că am simţit pe parcursul meciului că puteam obţine mai mult.
Am condus cu 1-0, au fost nişte faze dubioase, dar mi-am promis că nu voi comenta arbitrajul. Am făcut greşela asta în trecut, însă azi am simţit că au fost anumite faze dubioase", a spus Iordănescu, la microfonul Digi Sport.

"Am făcut un joc bun în compania unei echipe bune. Chiar dacă mulţi au spus că vor juca cu rezervele, cred că adversara a aliniat 6 foşti campioni", a mai spus Edi Iordănescu, pentru ca apoi să vorbească de starea terenului: "Calitatea gazonului a fost execrabilă. Ştiam că Steaua e o echipă combinativă, dar noi am venit să jucăm".