• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Denis Alibec (26 de ani) nu a fost inclus în lotul pentru meciul cu FC Lugano, ultimul al roș-albaștrilor din Grupa G a Europa League, care se va disputa diseară de la ora 22:05, pe Arena Națională.

Atacantul este accidentat și sunt șanse destul de mici ca el să mai joace pentru FCSB în acest an, astfel că au apărut deja întrebări dacă nu cumva prima repriză cu Juventus, scor 4-0, n-a fost chiar ultima pentru el în tricoul vicecampioanei. Nicolae Dică a spus voalat că nu înțelege aceste accidentări ale internaționalului român, dar sunt și alte persoane care au remarcat că relațiile dintre jucător și antrenor nu sunt acum dintre cele mai bune.

Florin Bratu, selecționerul României U18, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1, l-a lăudat chiar pe Dică și a spus că antrenorul a arătat prin fapte că vrea să-l ajute pe Denis.

”E clar că ceva..., ceva se întâmplă acolo, între ei! Este concluzia pe care am tras-o după ce am văzut și declarațiile pe care le-a dat recent Dică, dar și atitudinea lui Alibec, ușor sfidătoare. Se vede că nu-i iese jocul, dar cei din staff-ul Stelei, chiar Nicolae Dică, mi s-a părut că au venit mult în ajutorul lui Alibec.

Dar, ceva se întâmplă. E ceva ce nu convine acolo, care nouă ne scapă în acest moment”, a spus Bratu, la Digi Sport. 

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Declarația lui Dică, la care s-a referit Bratu, a fost cea din conferința de presă de dinaintea meciului cu elvețienii.

”Tot mi-am pus aceste întrebări, care sunt motivele pentru care unii jucători s-au accidentat? La unii am răspunsul, în cazul altora nu găsesc răspunsul. Sperăm ca de la anul să fim ok din toate punctele de vedere”, a spus Dică, în conferința de presă dinaintea partidei cu Lugano.

Alibec a fost acuzat în mai multe rânduri și că exagerează atunci când vine vorba de accidentări și că nu face toate eforturile pentru a-și ajuta echipa.

"Am avut colegi de echipă care făceau injecții în genunchi, intrau pe teren și mâncau terenul. Așa procedau Rădoi sau Ghionea. Dacă el nu vrea să joace, ce să-i fac, dacă nu dorește? Dacă spune că nu poate, nu pot să-l oblig să joace", a spus Dică, în conferința de presă de după meciul cu Astra.